Foto: Danny Willems

Moya Michael (Sør-Afrika) Coloured Swan 3: Harriet’s reMix

Coloured Swans 3: Harriet’s reMix er tredje del av Moya Michael’s Coloured Swans serie. I dette stykket samarbeider Moya med fire unge kunstnere og undersøker fremtiden i relasjon til fortiden og nåtiden. Disse unge utøverne representerer fremtiden og bærer med seg visjoner om håp og alternative verdener, samtidig som de ivaretar en dialog med sine forfedre. Et subSaharisk Afrikansk ordtak sier at vi står på skuldrene til kjemper. Men hva om vi ikke får kontakt med våre forfedres storhet til å lose oss trygt og godt inn i fremtiden?

Forestillingen graver dypt ned i et mangfold av temaer og stiller spørsmål rundt spiritualitet, fordrivelse og den hellige treenighet – en utforskning av ikke-lineær tid. Coloured Swans 3: Harriet’s reMix står godt plantet i kryssningen mellom vest europa og subSaharisk Afrika.

Forestillingen stiller også spørsmål ved teateret og dets form. Hvorfor velger vi å putte våre kropper inn i en black box? Hvordan kan tre kropper bli til en, og slik bli til en solo? Hvordan påvirker projeksjoner satt på noen kropper, deres performativitet? Hele stykket er satt i et rom med kontinuerlig skiftende grenser som tillater aktørene å bruke rommet slik de måtte ønske. Du kan forvente et nytt frodig teppe av bilder, lyd og bevegelser satt sammen av det samme kunstneriske teamet som hjalp Moya med å skape hennes første to, dypt fengslende Swans.Medvirkende:
Moya Michael, Konsept, Koreograf, Video
WDKY , Medskapende utøver
Oscar Cassamajor, Medskapende utøver, Video
Loucka Fiagan, Medskapende utøver
Zen Jefferson, Medskapende utøver, Lyddesign, Musikk
Milo Slayers, Medskapende utøver
Margareta Andersen, Lysdesign
Steven Lorie, Lyd
Caroline Mathieu, Lysdesign
Špela Tušar, Scenografi
Povilas Bastys, Kostymer, Sminke
Tracy Rose, Kunstnerisk rådgiverDatoTidStedBilletter
29.05.20212100 Teater NOR, Stamsund  AVLYST