© Ingrid Berger Myhre

Ingrid Berger Myhre In Other Words

Ingrid Berger Myhre lager upretensiøse og poetiske forestillinger som tilnærmer seg dansen med sofistikert sjarm og vidd. Hennes nye forestilling In Other Words spiller på språkets iboende muligheter og begrensninger – samt dets funksjon som rammeverk for dans som poetisk uttrykk.

Er dansen et språk? Om så er, hvordan snakker den? Denne forestillingen tar i bruk retoriske verktøy og virkemiddel for å finne ut om dans og språk er kompatibelt. Med scenen som notatblokk utfoldes det koreografiske skriftspråket, en fysisk diskurs som har sin egen syntaks, grammatikk og vokabular. Men hvilke forhold ligger til rette for dansens ytringer? Og hva betyr det å lese dans? Med andre ord, om vi ikke søker mening, hvordan opplever vårt fornuftsapparat dette møtet med dansen?

Støttet av: Kulturrådet, Fond for Lyd og Bilde, P.A.R.T.S. Research Studios ’17-’18. Co-produksjon: BUDA (Kortrijk), Black Box teater (Oslo), MDT (Stockholm), Regional Arena for Samtidsdans (Sandnes), Dansateliers (Rotterdam).Medvirkende:
Ingrid Berger Myhre, Koreograf, Medskapende utøver
Thomas Bîrzan, Medskapende utøver
Chloe Chignell, Medskapende utøver
Pablo Esbert Lilienfeld, Medskapende utøver
Lasse Passage, Lyddesign
Edwin Kolpa, Scenografi
Dominique Pollet, Lysdesign
Bojana Cvejic, Dramaturgisk veilederDatoTidStedBilletter
06.07.20212030 Kaaitheater, Brüssel  
07.07.20212030 Kaaitheater, Brüssel  

Vis tidligere forestillinger