aud-topp
Dersom det ikke er noen auditions vi har informasjon om under her kan du sjekke disse lenkene. Har du informasjon om auditions i inn og utland så setter vi stor pris på om du sier fra til oss.

Sjekk også: danceeurope.netdance.netdanceplug.com dancingopportunities.com au-di-tions.comdanceforyou-magazine.com Dance jobs, Norway

 

Den finske samtidsdanskompaniet Aurinkobaletti søker to dansere til midlertidige vikariater. Den første ansettelsen er fra 1. mars 2020 til 31. desember 2021. Den andre ansettelsen er fra 1. mars 2020 til 28. februar 2021. Søknadsfrist 26. januar.

Laban Conservatoire of Music and Dance i London holder audition på Rom for Dans i Oslo 1. og 2. februar. Opptaksprøven er for studenter som ønsker å studere BA (Hons) Contemporary Dance, BSc (Hons) Dance Science eller ta en av flere mastere som tilbys innenfor dans.

I samarbeid med Bærum Kulturhus – Dans Sørøst-Norge inviterer Nagelhus Schia Productions til audition til talentsatsningen AMP (Aspirant Mentor Program). De ser etter nyutdannede dansekunstnere (uteksaminert i løpet av de tre siste årene) med relevant treårig utdanning på̊ høyskolenivå̊. Søknadsfrist 5. februar 2020.

Cullberg tar nå imot søknader til 2020/2021 audition som finner sted 21. og 22. mars. Kompaniet er på jakt etter dansere med en sterk moderne teknikk som er kreative når det gjelder å utvikle og skape bevegelsesmateriale og som er allsidige. Søknadsfrist er 31. januar.

Ser du etter auditions til skoler kan du se på utdanningsiden vår her: danseinfo.no/nyheter/utdanning